Recent comments

Friss Hírek

Lotito: Hernanes nincs a piacon

Az elmúlt napokban újra felkapott név lett a januári mercato lehetséges átigazolásait taglalók körében a brazil Hernanes, akit a források számtalanszor eladtak már a Laziotól az elmúlt években – mégis, továbbra is a Sasoknál játszik. 


És bár mostanában egyre többen suttogták, hogy az elvágyódó brazil hamarosan az Inter futballistája lehet, most maga Claudio Lotito, a rómaiak elnöke cáfolta mindezt.

Lotito úr véleménye szerint ugyanis ha a csapat irányítója el akarna menni a Laziotól, első útja hozzá vezetne, ám mivel Hernanes nem szólt neki ilyetén szándékairól, teljesen biztos benne, hogy semmi efféléről nincs szó, emellett a maga részéről nem is kívánja értékesíteni a karmestert.

“Eddig nem értékesítettem Hernanest és ezúttal sem áll szándékomban az eladása. Maradnia kell, ha erősek akarunk lenni.

Azon kívül ha távozni szeretne, arról nekem is szólna, de ez nem történt meg. Hernanes nincs a piacon.“ – fogalmazott Lotito a Radio Radio riportereinek.

Ismerve ugyanakkor az ilyenkor szokásos elnöki nyilatkozatokat kérdéses, hogy Lotito valóban mereven elzárkózik-e Hernanes eladásától, vagy csak az árát szeretné feljebb tornázni, esetleg nem szeretne elárulni semmit a folyamatban lévő tárgyalásokról… 

Az viszont biztos, hogy ha az Inter valóban Hernanes megszerzésében látja a felemelkedés lehetőségét, úgy Eric Thohirnak ideje mélyen a pénztárcájába nyúlnia, mert a Lazio biztosan nem fog olcsón megválni az őket 3,5 éve szolgáló, 23-szoros brazil válogatott klasszistól.

forrás: azzurri.co.hu