Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Csatárt cserélhetnek a Southamptonnal?

Nem sok maradt már hátra a téli átigazolási szezonból, és olasz sajtóértesülések szerint nem kizárt egy meglepetéstranszfer létrejötte az utolsó napokban.


Sokat lehetett hallani arról, hogy Mirko Vucinic szívesen igazolna a Premier League-be, míg Pablo Osvaldo pedig épp fordított utat járhat be, miután egyre több konfliktusba keveredik a Southampton csapatánál. 

Az olasz válogatott játékos épp hárommeccses eltiltását tölti Alan Pardew-val való összeszólalkozásáért, majd nem sok idő telt el és már be is törte az egyik csapattárs, Jose Fonte orrát egy edzésen.

A tuttomercatoweb.com értesülései szerint így nem kizárt egy esetleges meglepetés-csere a Juventus és a Southampton között, Vucinic és Osvaldo így klubot válthat.

A montenegrói idén mindössze 11 mérkőzésen kapott valamennyi szerepet a Juventusnál, Tévez és Llorente érkezésével a padra szorult, ő pedig érthetően elégedetlen ezzel a szituációval, így jöhet létre a csere az angolokkal, akik szintén szabadulnának a tarthatatlan olasz válogatott csatártól.

forrás: Juventusfc.hu