Recent comments

Friss Hírek

De Sanctis: Kritikus időszak következik

A veterán kapus hisz benne, hogy a Roma eséllyel pályázik a bajnoki címre.

 
De Sanctis az edzőknek, játékosoknak és játékvezetőknek közösen tartott találkozón arról beszélt, hogy a Roma képes felvenni a harcot a Juventusszal a bajnoki címért és a kupát is nagyon komolyan veszi a csapat.

"Azt mondják, ha jó csapatod van, akkor ki kell használnod a többi csapat hullámvölgyét. Ezért is volt nagyon fontos a vasárnapi győzelem, mert így megmutattuk a Juventusnak és a Napolinak, hogy számolni kell velünk. A 6 pontos előny még mindig sok, de nekünk csak a saját feladatunkra kell összpontosítani."- mondta De Sanctis.

"Kritikus időszak következik, hiszen olyan veszélyes csapatokkal fogunk játszani, mint a Parma és a Sampdoria, miközben lesz egy derbi is, valamint a két kupa elődöntő."

A Roma már bejutott az Olasz Kupa elődöntőjébe, szerdán pedig kiderül az is, hogy a Napoli-Lazio kettősből melyik lesz az ellenfele.

"Számunkra a kupa nagyon fontos és attól függetlenül, hogy ki lesz az ellenfél, a döntőbe akarunk jutni. Nem szabad alábecsülni azt, hogy eddig 9 kupagyőzelemmel a Roma az egyik legsikeresebb csapat Olaszországban, ezért szeretnénk a szurkolóinknak örömet okozni azzal, hogy mi leszünk az elsők, akik tízszer nyerik meg a kupát, ezzel viselhetik az ezüst csillagot."- tette hozzá a kapus. 


forrás: asroma.hu