Recent comments

Friss Hírek

Kaká: Keveset kell beszélnünk, és sokat dolgoznunk

Az AC Milan brazil játékmestere, Kaká elmondta, hogy nagyon csalódottak a szerdai kupakudarc (1-2) miatt.


A milánóiak ugyan a hatodik percben vezetést szereztek az Udinese ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében, de az udineiek még a szünet előtt egyenlítettek, a 77. percben pedig megszerezték a fordítást és győzelmet jelentő találatot.

"Mindannyiunk számára nehéz időszak ez. Sokat kell fejlődnünk" - mondta klubja hivatalos weboldalának Kaká.

"Rossz dolog kiesni a kupából hazai pályán. Megvan rá az esély, hogy nem fogunk Európában játszani a következő idényben, de ezt motivációnak kell vennünk. Nehéz elképzelni egy olyan Milant, amely nem érdekelt európai sorozatban."

"Nagyon csalódottak vagyunk. A kupa a legjobb útja lett volna annak, hogy Európában szerepeljünk, és most a bajnokságban egy nagyon kemény feladat vár ránk. Keveset kell beszélnünk, és sokat dolgoznunk."

Clarence Seedorf második meccse tehát nem alakult jól a Rossoneri vezetőedzőjeként - debütálásakor, vagyis múlt vasárnap, a Hellas Verona elleni bajnokin győzött a csapat (1-0).

A Serie A-ban 20 forduló után 25 ponttal a 11. helyen áll az együttes, és a Bajnokok Ligája-selejtezőt jelentő harmadik hely eléréséhez gyakorlatilag csoda kellene, ugyanis az ott helyet foglaló Napoli 18 ponttal többet gyűjtött. Ugyan az ötödik, Európa Liga-indulást érő pozícióban lévő városi rivális Internazionale sincs közel, de a hétpontos különbség még behozható. A hétvégén, vasárnap idegenben, a Cagliari ellen fog játszani a Milan.
"Láttam figyelemre méltó dolgokat, amik optimizmussal töltenek el azt illetően, hogy javulhat a helyzetünk" - mondta Seedorf a Rai Sport-nak.

"Amikor egy nagy klubnál játszol, tudod, hogy magasak az elvárások, de mondtam a srácoknak, hogy maradjanak nyugodtak. Kemény munkát, erőfeszítéseket várok a dolgok jóra fordítása érdekében. Egy győzelem nem változtat semmin. Láttam pozitív dolgokat, de olyanokat is, amin dolgoznunk kell. Együtt létrehozhatunk egy új típusú futballt."

A hírek szerint a holland ex-játékos többek között egy kapust igazolna - Tim Krul és Kasper Schmeichel is a jelöltek között van, de a Football Italia weboldalon az olvasható, hogy utóbbi lehet a célpont, mivel olcsóbban meg lehetne szerezni. A Daily Mail azt írja, hogy a klub megfigyelői már megtekintették élőben a 27 éves dánt, aki egyébként a legendás hálóőr, Peter Schmeichel fia.


forrás: Extrafoci.hu