Recent comments

Friss Hírek

Conte: Ha büntetőt ítélnek, ne adjanak piros lapot

Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője nem érti, miért nem elég csak tizenegyest ítélni az ellenfélnek abban az esetben, ha a kapus szabálytalankodik az ellenfél támadójával szemben saját tizenhatosán belül, miért kell pluszban kiállítással is sújtani a vétkes csapatát.


A Lazio elleni bajnokit követő felháborodásának azzal ad nyomatékot, hogy ebben a szezonban egyetlen bajnoki előtt sem beszél újságírókkal.

„Nem beszélek az Inter elleni meccs előtt, és nem beszélek már egyetlen bajnokink előtt sem – mondta csalódottan az olasz szakember azután, hogy Gianluigi Buffont kiállították a kapura törő Miroslav Klose lerántásáért. Az esetért megítélt büntetőt Antonio Candreva értékesítette, ezzel előnybe került a Lazio. – Nagy kár ezért a szabályért, úgy vélem, a tizenegyes elég súlyos büntetés egy ilyen esetben, nem kellene pluszban kiállítás is. Évek óta ezt hajtogatom, akár a javunkra, akár ellenünk születik egy ilyen döntés, ez tönkreteszi a mérkőzést. A bíró néha csak sárgát ad, máskor jön a piros, még mindig nem tiszta, hogy mi a helyzet."
 
A Juventus végül Fernando Llorente fejes góljával egyenlített, de a végén kellettek a bravúrok Marco Storari cserekapustól, hogy pontot szerezzen a Juventus.

„Győzni akartunk, ilyenkor nem számít, hogy tíz vagy tizenegy játékos van a pályán. A játékosokba beleolvasztjuk a győztes mentalitást, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tabella élén álljunk" – mondta Conte.

forrás: NSO