Recent comments

Friss Hírek

Reja: Többet érdemeltünk volna

A Lazio vezetőedzője, Edy Reja szerint csapata jól reagált a mérkőzés alakulására és mindhárom pontot megérdemelte volna.


A Sasok és az Öreg Hölgy tegnap esti római összecsapása 1-1-es végeredménnyel zárult.

Ennek ellenére Reja a Sky Sport Italia riportereinek elmondta, hogy nagyon szeretett volna nyerni.
 
"Az első 20 percben rosszul játszottunk." - szövegezte le az edző, majd folytatta: "Nyomás alá helyeztek minket, de csapatom jól kezelte ezt a szituációt."

A Lazio a vezető góján kívül is többször közel állt ahhoz, hogy további gólokat szerezzen, s erre Reja is felhívta a figyelmet.

"Eltaláltuk a kapufát kétszer is. Nagyon jó lett volna, ha valamelyik lövés bemegy, ugyanis a győzelemért játszottunk."

"Kicsit megnyitottam a játékot, ugyanis a Juve elvesztette kapusát. Megpróbáltunk nyerni és úgy gondolom többet érdemeltünk volna egy pontnál."

Reja ezután három játékos teljesítményére is kitért: A Buffon kiállítása után a kaput elfoglaló Storarira, a Lazio kapusára, Marchettire és a jelenleg őt helyettesítő, Berishara.

"Storari két hatalmas és rendkívül fontos védést is bemutatott." - így Reja.
"Berisha nagyon jól teljesít az utóbbi időben, megbízunk benne. Marchetti pedig még nem 100%-osan fitt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy Juventus ellen pályára lépj."

Az edző ezután arra is kitért, hogy miként állította meg a Juventus támadásait, s mi volt a taktikája a középpályán és a védelemben.

"Három védővel álltam fel, Bigliat és Ledesmat pedig arra használtam, hogy lezárják a területeket. Támadásban viszont ennél többet vártam."

forrás: juventuz.blog.hu