Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Elhúzódik Anelka érkezése

A Lazio a szombati meccsen nagyon jól játszva 1-1-es döntetlent ért el a Juventus ellen, viszont az átigazolási piacon egy kis problémájuk akadt: az Il Messaggero szerint Lotito szerint már lezártnak tekintette a megállapodást Anelka ügyében, azonban még nincs minden rendben.

 
Anelka ügynöke ugyanis az utolsó percben telefonált, és 1 millió euróval többet kért, mint amennyiben megállapodtak. Ez nyilvánvalóan nem tetszett a Lazio vezetőségének, és a West Brom támadója egyelőre még nem érkezik.

Sőt, a rómaiak sportigazgatója más irányba is elkezdett támadókat keresgélni: állítólag érdeklődik Maxi López (Catania) és Marco Sau (Cagliari) iránt is.

A francia támadó egyébként már játszott Olaszországban, tavaly a Juventusnál töltötte a szezon egy részét, de nem sikerült megragadnia, bár lehetőséget is alig kapott. Egyébként róla azt érdemes még tudni, hogy rengeteg klubnál megfordult már, és Zlatan Ibrahimovic után érte fizettek ki a második legtöbb pénzt, összesen 130 millió eurót. Néhány csapat, ahol játszott: PSG, Arsenal, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Liverpool, Juventus.

forrás: azzurri.co.hu