Recent comments

Friss Hírek

Inter: Guarín nem edzett ma

Miután tegnap az Inter elnöke, Erick Thorir lefújta az igen nagy visszhangot kiváltó Vucsinics-Guarín cserét, a két klub játékosai csalódottan,de visszatértek eddigi egyesületeikhez.


Freddy Guarín úgy tűnik, betartja korábbi ígéretét..
 
Az Inter kolumbiai játékosa még hétfőn este azt mondta, ha mégsem jön létre a transzfer, akkor ő nem hajlandó többet az Internél edzeni, és a szerződésének felbontását is kezdeményezte – állítólag.

Miután kedden az Inter indonéz elnöke visszakozott a biznisszel kapcsolatban, a mai napon már az érintettek visszatértek klubjaikba: Guarín azonban nem jelent meg az Inter edzésén. A középpályás állítólag személyesen Massimo Morattit kereste meg, hogy valahogy kicsikarja az eladását a Juventusba – ám ez mégsem jött össze.

Nem lenne meglepő, hogy az átigazolási időszakból hátralévő 10 nap valamelyikén mégiscsak klubot váltana Guarín – hiszen valószínűleg semmi kedve nincs már az Interben játszani, csak közben klubja egyre kevesebb pénzt kaphat eladásából…

A befutó egyes olasz források szerint könnyen a Napoli lehet, igencsak érdekes végkifejletet adva ezzel ennek a sagának…

forrás: azzurri.co.hu