Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Nem volt könnyű itt játszani

Rudi Garcia szerint a Roma a vitatott büntető ellenére is nyert volna ma Veronában a hazai csapat ellen.

 
"Tudtuk, hogy remek lehetőség előtt állunk, hogy a Napolival szemben növeljük az előnyünket, a Juventus előnyéből pedig faragjunk, ezt pedig sikerült is megvalósítanunk. Már a hétközi kupameccsen is láttuk, hogy a Juventus nem verhetetlen és persze a végzetünk nem a mi kezünkben van, de meg kell ragadni minden lehetőséget, ahogy azt ma meg is tettük."- kezdte a mérkőzés utáni sajtótájékoztatót Garcia.

"Az első félidő nem tetszett, aztán a második félidőben minden egyszerű lett, sokat mozogtunk, de nem volt könnyű itt játszani."

Gervinho gólpasszal és góllal járult hozzá a Roma sikeréhez, ezzel is bizonyítva, hogy jó formában van.

"Ő még tud ennél is jobb lenni. Nagyon sokat segített neki, hogy a csapat teljesen megbízott benne, így tudja a saját játékát játszani, azaz egy az egyben támadni az ellenfelet. Amikor így játszik, akkor ellenállhatatlan."

A hazai közönség és játékosok sokáig reklamáltak a tizenegyes szituációval kapcsolatban, mert szerintük Toroszidiszhez nem ért hozzá a hazaiak játékosa.

"Ekkor már 2:1-re vezettünk, tehát úgy is nyertünk volna. Hagyjuk a játékvezetőt békén, hiszen amikor a másodpercek tört része alatt kell dönteniük, akkor bizony hibázhatnak. Tisztelnünk és segítenünk kell a munkájukat." 


forrás: asroma.hu