Recent comments

Friss Hírek

Sassuolo: Rutinos védővel erősíthet az újonc

Komoly átigazolási bomba robbantására készül a Serie A újonca, a jelenleg is kieső helyen álló Sassuolo gárdája.


A már így is komoly tehetségek egész sorával (Berardi, Zaza, Marrone, Sanabria), valamint a rutinos Floccarival felfegyverzett kiscsapat ezúttal egy újabb tapasztalt klasszist szerezhet meg. 

2006 Aranylabdásának öccse, Paolo Cannavaro ugyanis már a kezdetektől nem szerepel Rafa Benítez terveiben, sokkal inkább Albiol, Britos és Fernández élvezik a bizalmát. Így a déliek csapatkapitányi tisztségét továbbra is birtokló Cannavaro könnyen távozhat január utolsó napján.

Ebben még semmi meglepő nincs, ugyanakkor a valószínűsíthető célállomásban annál inkább: egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sassuolo lehet a befutó a kopasz védőért folyó harcban. 

A szinte tévedhetetlen Gianluca Di Marzio saját honlapján számolt be róla, hogy a Napoli képviselője, Micheli a Sassuolo küldöttjeivel, Bonatoval és Rossival tárgyal, hamarosan nyélbe üthetik az üzletet.

Habár a szerződésről részleteket egyelőre Di Marzio sem közölt, a Sassuolo helyzetét ismerve szinte biztosan egy fél éves kölcsönszerződésről lenne szó, Cannavaro pedig órákon belül elkezdheti rendbe szedni új csapata védelmét.

forrás: azzurri.co.hu