Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Vucinic távozhat, Osvaldo érkezhet, Quagliarella maradhat!

Felgyorsultak az események a Mercato utolsó napjaiban. 


Vucinic távozhat, Osvaldo érkezhet, Quagliarella maradhat! 

A Tuttosport újságírója, Guido Vaciago szerint Mirko Vucinic közel került az Arsenalhoz, a londoniak és a Juventus ugyanis megállapodásra jutottak a kölcsönvételről. 

A montenegrói csatár tegnap reggel még reménykedett abban, hogy az Interhez kerülhet, de a hírek szerint nyitott az ország váltás felé. Ami hiányzik, egyedül Vucinic beleegyezése: ha igent mond, ezzel párhuzamosan lezárulhat Pablo Osvaldo megszerzése. Fredy Guarín viszont a két szék közé eshet, ő ugyanis kijelentette, hogy csak a Juventust akarja, és senki más nem jöhet szóba.

A Mercato elsőszámú informátorává váló Gianluca Di Marzio szerint a Juve hivatalosan is benyújtotta Pablo Osvaldóért a kölcsönvételi ajánlatot a West Hamnek szerda este: ők döntenek, de Di Marzio szerint rá fognak bólintani. És a montenegrói ügynöke, Alessandro Lucci keményen dolgozott a nap folyamán a transzfer létrejötte érdekében, de Osvaldo kizárólag Vucinic átengedése esetén távozik, mindenki a ma reggeli reagálásra vár. Az ex-romanista csatárnak egyébként 12-13 millió euró lehet a kivásárlási ára a kölcsönvétel lejárta után a tuttojuve.com információi szerint.

Amíg Anglia és Olaszország közt zajlanak az események, addig Fabio Quagliarella foggal-körömmel ragaszkodik a Juventushoz. 

A SportMediaset szerint Fabio a Laziónak, és a Trabzonspornak is beintett az elmúlt órákban. A hírek szerint a Sampdoriához szívesen igazolna, de a több, mint két millió eurós fizetése nem éppen megfelelő a genovaiak pénztárcájához. 

A futballista ügynöke viszont mindent tagadott, és egyértelműen beszélt a Tuttosportnak tett nyilatkozatában: 

 „Fabio Quagliarella nem hagyja el a Juventust. Maga a Juventus sem tájékoztatott minket folyamatban lévő tárgyalásokról.”

forrás: Juventusfc.hu