Recent comments

Friss Hírek

Veron: Higuaín vagy Tévez BL győzelmet hozhat

Juan Sebastian Veron úgy véli, hogy a Juventusnak reális esélye lehet a Bajnokok Ligája megnyerésére, amennyiben a torinói csapat a nyár folyamán megszerezné a Real Madrid játékosát, Gonzalo Higuaínt, vagy a Manchester Cityben szereplő Carlos Tévezt.


"A Juventus már most is kiváló csapat, de Higuaín és Tévez egyaránt éppen olyan játékosok, akire szükségük van. Már magukon viselték néhány igazán nagy csapat mezét, s fontos meccseken is döntőnek bizonyult a játékuk." - nyilatkozta az egykori klasszis a Tuttosportnak.

"Olyan támadók egy szűk csoportjába tartoznak, akik egymaguk a különbséget jelenthetik. Úgy gondolom, hogy a Juventus elhódítaná a Bajnokok Ligáját, ha rendelkezne egy olyan játékossal, mint Tévez vagy Higuaín."

"Vegyük csak azokat a csapatokat, amelyek bejutottak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A Bayernnek ott van Robben vagy Ribéry, a Dortmundnak Lewandowski vagy Götze, a Barcelonának Messi és Iniesta, míg a Real Madrid olyan játékosokkal rendelkezik, mint Ronaldo vagy Higuaín."

"A Juventus ebben a szezonban kiválóan mutatkozott be Európában, s a dolgok csak még jobban alakulhatnának Higuaínnal vagy Tévezzel."

A 25 esztendős Higuaínt 2016 júniusáig köti szerződés a Real Madridhoz, s a közelmúltban többször is egyértelművé tette, hogy távozni szeretne a spanyol fővárosból. Carlos Tévez szintén alighanem távozik majd a Manchester City csapatától, s szerződése 2014 nyarán jár le az angol klubnál.

forrás: Juventuz.blog.hu