Recent comments

Friss Hírek

Pérez: Nem érkezett ajánlat Higuainért

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez visszautasította azokat a híreket, melyek szerint a Juventus ajánlatot tett volna csapata támadójáért, Gonzalo Higuaínért.


Az argentin támadó a hétvége folyamán felfedte azon döntését, hogy mindenképpen el szeretné hagyni a Real Madridot, mivel új kihívásokra vágyik. Ennek megfelelően a játékos - aki az elmúlt hat esztendőt a Santiago Bernabeuban töltötte - több klub figyelmét is felkeltette, főleg az Arsenal és a Juventus nevét lehetett legtöbbször olvasni a sajtóban.
 
Miután Higuaín kijelentette, hogy a Bianconeri is egy lehetőség számára, úgy tűnt, a torinói gárda célegyenesben van, hogy végre neves támadót igazoljon, Florentino Péreznek azonban más az ezzel kapcsolatos véleménye.

A Blankók első embere kijelentette, hogy mivel a nem a klub döntött úgy, hogy eladja a támadót, ezért  annak a csapatnak, amelyik le akarja igazolni őt, teljesítenie kell a játékos szerződésében foglalt eladási záradékot.

"Higuaín nagyot téved, amikor azt mondja, hogy a Real rakta őt átadólistára." - mondta Pérez a Punto Pelotanak.

"Azt mondta, távozni szeretne, de még nincsenek hivatalos ajánlataink.
Ennél a klubnál, ha távozni akarsz, megteheted, viszont vannak bizonyos szabályok, melyek szerint teljesíteni kell a szerződésed előírásait.
A Juventusszal baráti a kapcsolatunk, de nem történt hivatalos kapcsolatfelvétel, szóval meglepődtem ezen hírek hallatán." - zárta mondandóját az elnök.

forrás: Juventuz.blog.hu