Recent comments

Friss Hírek

Milan: Ogbonna helyett Astori?

Múlt hét pénteken a Milan középpályájának várható átalakulásáról tettük közzé egy rövid összefoglalót, de mára egy újabb hírcsokorra való pletyka gyűlt össze, amit jó szokásunkhoz híven megosztunk veletek.



Lehetséges érkezők:

Davide Astori: Egyre valószínűbb, hogy a Milan elbukja a Juventusszal szemben az Angelo Ogbonnáért folytatott versenyt, és az olasz hátvéd hamarosan aláír a zebramezesekhez. A vésztartalék az Allegri által jól ismert Astori és a Milan fiatal játékosok (például: Comi, Fossatti) bevonásával próbálná meggyőzni a Cagliarit. Astori iránt a Napoli is érdeklődik.

Juraj Kucka: A calciomercato szerint a Genoa felajánlotta Antonio Nocerinóért cserébe a 26 éves szlovák válogatott középpályást, Juraj Kuckát, de a milannews.it nem tartja valószínűnek ezt a játékoscserét.

Javier Pastore: Pastore leigazolása a múlt héten merült fel, de reális esély csak akkor van rá, ha a Milan jelentős pénzhez jut Boateng eladásából.  A PSG és a Milan állítólag már felvette a kapcsolatot Pastore ügyében, de a játékos magas vételára gond lehet. A franciák két éve 43 millió eurót fizettek érte, de Gallianiék nem adnának 20-25 millió eurónál többet.

Christian Eriksen: A fiatal dán játékost már tavaly kapcsolatba hozták a Milannal, és Boateng távozása esetén az Ajax üdvöskéje töltheti be a ghánai középpályás által hagyott űrt. Eriksen 109 mérkőzésen 23 gólt szerzett az Ajax színeiben, míg a válogatottban 34 találkozón háromszor volt eredményes. A játékos árát körülbelül 25 millió euróra becsülik.

Ishak Belfodil: A algériai csatár neve csak nemrégiben merült fel a Milannal kapcsolatban. A 21 esztendős játékos Pazzinit pótolhatná, de a Napoli is vinné.

Carlos Tevez: Az idei mercato alatt is egyre többször lehet találkozni Tevez nevével. A City állítólag 25 millió euró mellét az argentin csatárt ajánlotta a Milannak, de ezt a piros-feketék visszadobták. Ennek ellenére egyes hírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy Tevez akkor is Milánóba költözik, ha nem kell érte El Shaarawyt adni, de az angol sajtó arról számolt be, hogy inkább a Juventus lesz a befutó.



Lehetséges távozók:

Mario Yepes: A kolumbiai védő biztosan elhagyja a Milan csapatát, és úgy néz ki, hogy a Hellas Veronában folytatja pályafutását. A Hellas Verona és a Milan között remek a kapcsolat, és a két klub már többször tárgyalt Jorginho ügyében, aki várhatóan jövőre csatlakozik a piros-feketékhez.

Boateng és Robinho: A többiekkel ellentétben Boatenget és Robinhót együtt nézzük, mivel a Milan az eladásukból körülbelül 25 millió eurót remél, ami elég lenne akár Pastore, akár Eriksen megszerzésére. Az olasz átigazolási szakértők szerint azonban Gallianiéknak inkább ez a prioritási listájuk: Hernanes, Josip Ilicic, Francesco Lodi, Cerci, Diamanti. A Milan tar fejű áigazolási guruja a napokban cáfolta, hogy el szeretnék adni a két játékost, de ennek ellenére az olasz sajtó meg van győződve arról, hogy jövőre egyikük se Milánóban kezdi a szezont. Boateng iránt Angliából Németországból és Franciaországból érdeklődnek, míg Robinhót továbbra is a Santos ostromolja.

El Shaarawy: Berlusconi és Galliani is érinthetetlennek titulálta, de maga Pippo Inzaghi is marasztalja. Jó hír a Milan szurkolói számára, hogy a játékos sem akar távozni, bár a City kemény ajánlatokkal bombázza a piros-feketék vezetőit. Első körben 40 millió euróról szóltak a hírek, majd Tevez és 25 millió volt a City ajánlata.

forrás: acmilan.hu