Recent comments

Friss Hírek

Milan: Diamantiért 10 millió eurót kér a Bologna

A jelentések szerint a Milan érdeklődik a Bologna támadó-középpályása, Alessandro Diamanti iránt.



A Milan ezen a mercatón eddig szerződtette Riccardo Saponarát és Jherson Vergarát illetve nagyon közel áll Andrea Poli megszerzéséhez.

A napokban Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója elárulta, hogy támadó-középpályás szerződtetésében gondolkoznak, annak ellenére, hogy a jelenlegi keretben Kevin-Prince Boateng és Riccardo Saponara is bevethető, emellett Stephan El Shaarawy eredeti posztja is támadó-középpályás.

A várakozások szerint a Milan a következő szezonban visszatér a korábbi 4-3-1-2-es felálláshoz, melynek eredményeképp két támadó mögött egy trequartista fog szerepelni. Lehetséges érkezők névsorában Alessandro Diamanti neve is felmerült.

A Sky Sport Italia szerint Adriano Galliani pénteken találkozott a Bologna vezetőségével. A bolognai együttes elöljárói állítólag ultimátumot adtak a Milannak, hogy ha valóban szeretnék megszerezni a játékost, akkor július 15-ig kell cselekedniük, amikor is elkezdődik a 2013/14-es szezonra való felkészülés.

A Sky arról számolt be, hogy a Bologna 10 millió eurót kér Diamantiért, aki a következő hetekben az olasz válogatottal szerepel a brazíliai Konföderációs kupán.

Továbbá Gianluca Di Marzio szerint a Milan és a Genoa képviselői a napokban asztalhoz ültek. Szó volt állítólag Kevin Constant és Giacomo Beretta játékjogáról, amelyet a két csapat közösen birtokol.

forrás: acmilan.hu