Recent comments

Friss Hírek

Milan: A City lemondott El Shaarawyról

Úgy tűnik, eláll Stephan El Shaarawy megvásárlásától az angol élvonalban szereplő Manchester City, miután az új vezetőedző, Manuel Pellegrini inkább a Málaga játékosát, Isco leigazolását erőltetné.

 
Az elmúlt hetekben arról cikkeztek az újságok, hogy a Manchester City és a Napoli élénken érdeklődik a Milan olasz játékosa, Stephan El Shaarawy iránt. Volt szó arról is, hogy a manchesteri együttes ajánlatot is tett El Shaarawyért. 

Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója ugyan cáfolta a híreszteléseket és megerősítette, a fáraó nem eladó, viszont azt is hozzátette, hogy az átigazolási időszakban bármi megtörténhet.

A jelentések szerint a Manchester City mégsem szeretné leigazolni Stephan El Shaarawyt. A napokban az angol klub kinevezte Manuel Pellegrinit vezetőedzőnek, aki inkább a Málagában játszó Isco szerződtetését forszírozza.

Pellegrini jól ismeri Iscót, hisz az elmúlt szezonban mindketten a Málaga alkalmazásában álltak. Úgy tűnik, hogy a City vezetősége, Mansour sejk vezetésével 22 millió eurót adna a spanyol tehetségért. Isco a Valencia ifjúsági szektorában nevelkedett, majd 2011-ben került a jelenlegi csapatához.
Isco egyébként 2012 szeptemberében a Bajnokok Ligájában is pályára lépett és gólt szerzett többek között a Zenitnek és a Milannak is.

Eközben nem megerősített információk szerint Adriano Galliani ma Monacóba repül, hogy tárgyaljon Kevin-Prince Boateng átigazolásáról, ill. Stephan El Shaarawy is szóba jöhet. Valamint a Milan vezetősége továbbra is beleegyezne Robinho eladásába, abban az esetben, ha a Santos megfelelő ajánlatot tesz a brazilért. Robinho távozása megnyitná az utat Téveznek.

forrás: acmilan.hu