Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Nincs küszöbön álló bejelentés

A Juventus általános igazgatója Beppe Marotta elmondta, hogy klubja több játékos helyzetét is figyelemmel követi, azonban még túl korai bármely játékos hivatalos bejelentéséről beszélni.


Egyre erősödő pletykák szerint a Bianconerik élénken érdeklődnek a Fiorentina támadója, Stevan Jovetić iránt, annak ellenére is, hogy a Juventus játékosért tett első ajánlatát a Violák elutasították.
 
A források szerint a piemonti klub kész emelni a tétet 12 millió euróra és fiatal középpályásuk Luca Maronne játékjogára.

A folyamatban lévő tárgyalások ellenére Marotta a Sky Sport Italia megkeresésére reagálva elmondta, hogy a Juventus még nem erőlteti azt, hogy az üzlet lezáruljon, hiszen még van idő.

"Ne igyunk előre a medve bőrére!" - mondta az 56 éves szakember, Giovanni Trapattonit idézve.

"Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyunk aktívak a piacon, de a helyzetünk még képlékeny. Elkezdtünk érdeklődni néhány játékos iránt, viszont még nincs küszöbön álló döntés egyikük ügyében sem, nem jött még el az ideje annak, hogy nagy bejelentéseket tegyünk." - folytatta az igazgató.

"Feladatunk, hogy egy erős csapatot bocsássunk az edző rendelkezésére már a július eleji alapozásra
. Ennek érdekében több tényezőt is megvizsgálunk, technikai és taktikai szempontokat egyaránt figyelembe veszünk. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a Juventusnál vért kell izzadnod az első csapat mezéért." - fejezte be Marotta.

forrás: Juventuz.blog.hu