Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Már három játékossal is megegyeztek

A szeptemberi piac zárásig még rengeteg idő van, ám a Lazio már három játékossal is megegyezett. 


Akárcsak a Fiorentinánál, a rómaiaknál is az a másik kérdés, hogy sikerül-e megtartani az előző szezon értékeit, amennyiben igen, akkor ismét egy erős Lazióval kell számolnunk a következő évben is... 

Már biztosan égszínkék mezt ölt magára a következő szezonban a mexikói bajnokság egyik legjobb hátvédje: Diego Martin Novaretti ingyen érkezik az olasz fővárosba, a Tolucától. Az elmúlt négy évben kétszer is a mexikói bajnokság legjobb hátvédjének választották, érdeklődött érte állítólag a Manchester City is. A 28 éves, 194 centi magas védő Bigliához hasonlóan szintén 4 évre ír alá, és 600 ezer eurót fog keresni évente.


A legújabb szerzemény az Anderlecht argentin játékosa, Lucas Biglia. A középpályán bevethető játékos távozását a belga klub elnöke, Roger Vanden Stock erősítette meg. A római csapat 5,5 millió eurót fizet a 27 éves játékosért, aki várhatóan négy éves szerződést fog aláírni. Az inkább védekezésben erős játékos 7 alkalommal már az argentin válogatottban is játszott.

A harmadik érkező már korábban megköttetett üzlet eredményeként csatlakozik a Lazióhoz: a 20 éves csatár, Brayan Perea a Deportivo Cali csapatától igazol a Lazióba, 2,5 millió euró ellenében. A támadó kolumbiai utánpótlás válogatott, és már ki is választotta a római mezszámát: a kilencest..

Három érkezővel tehát már számolhatnak a Laziónál, így a bajnokság kezdetére akár már egy összeszokott csapattal várhatják az ellenfeleket: ha csak nem lesznek további érkezők.

forrás: azzurri.co.hu