Recent comments

Friss Hírek

Konföderációs Kupa: Prandelli 23 fős kerete

Cesare Prandelli kihírdette a végső 23 fős keretét a júniusi Konföderációs Kupára. Az Azzurri mestere több meglepő változtatást is eszközölt a keret kialakításakor.


Hétfőn este hivatlossá vált az olasz válogatott kerete, melyből végül a két ígéretes fiatal védő Angelo Ogbonna és Andrea Ranocchia is kimaradt. Rajtuk kívűl a kapus Michel Agazzi, a középpályás Giacomo Bonaventura és a támadó Marco Sau maradtak ki.
 
Luca Antonelli a pénteki San Marino elleni mérkőzésen szenvedett boka sérülése miatt, Pablo Daniel Osvaldo pedig fegyelmi okokból került ki a 31 fős bő keretből.
 
A pénteki mérkőzésről Andrea Barzagli, Riccardo Montolivo és Stephan El Shaarawy is hiányzott kisebb sérüléseik miatt, de hétfő délután mindhárman részt tudtak venni a csapat tréningjén, így ők is készülhetnek a brazíliai tornára illetive a csehek elleni Vb selejtezőre.

Kapusok: Buffon (Juventus), Marchetti (Lazio), Sirigu (Paris St. Germain)
 
Védők: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), De Sciglio (Milan), Maggio (Napoli)
 
Középpályások: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), Cerci (Torino), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Pirlo (Juventus)
 
Támadók: Balotelli (Milan), El Shaarawy (Milan), Gilardino (Bologna), Giovinco (Juventus)
forrás: Juventusfc.hu