Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Megvan a megegyezés Ogbonna ügyében?

A mindig nagyon jól értesült Gianluca Di marzio szerint megszületett a megállapodás a Juventus és a Torino csapata között, így Angelo Ogbonna hamarosan a városi riválishoz szerződik. 


A válogatott védő régóta kelendő árunak számít a piacon, de klubja mindeddig sikeresen őrizte meg a játékjogát, most azonban minden bizonnyal elérkezett a váltás ideje - a kérdés már csak az ár. 

A torinói Tuttosport és több más olasz forrás is tudni véli, hogy a tegnap még 12-13 milliósra taksált vételárat a Juventusnak sikerült lecsökkentenie. 

A hírek szerint Ogbonna végül 8-9 millió eurónyi készpénzért és Ciro Immobile fél játékjogáért igazol a Bianconerihez - a saját nevelésű Immobilét ezzel elveszítené a Juventus, hiszen a támadó játékjogának másik fele a Genoa tulajdonában van. Ugyanakkor a két játékos eddigi pályafutása alapján egyáltalán nem járna rosszul a Juventus ezzel a megoldással...

Mindemellett Carlos Tevez ügyében is egyre konkrétabb számokkal rendelkezünk: a mai hírek alapján a Juventus 15 millió euróért szerezheti meg a 29 éves csatárt, aki évente 6-7 millió €-t, plusz bónuszokat kereshetne a piemonti fővárosban.

Ezek az adatok mindenesetre sokkal hihetőbbek, mint a tegnap kiszivárgott számok, így egyre biztosabbnak tűnik, hogy hamarosan két klasszissal is bővülhet Conte kerete - ráadásnak pedig ott van a vasárnapi, madridi tárgyalás Higuainért...

forrás: azzurri.co.hu