Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Matri a Milan célkeresztjében

A Gazetta dello Sport értesülése szerint az AC Milan érdeklődése egyre erősödik a Juventus támadója, Alessandro Matri iránt, akit a nagy valószínűséggel távozó Robinho pótlására szánnak.


Az egykori Cagliari támadóról a Rossonero úgy gondolja, hogy megfelelő társa lehet a csapat frissen igazolt sztárjának, Mario Balotellinek, főleg úgy, hogy a lombard klub a következő szezonra egy formáció-váltáson gondolkodik.
 
Matri 32 meccsen 10 alkalommal volt eredményes a mögöttünk lévő idényben, ennek ellenére nem tudott tartósan a kezdőcsapat tagja lenni. Ez pedig számára egy furcsa helyzetet eredményezett, így könnyen lehet, hogy távozik Torinóból a nyár folyamán.

Helyzetét tovább ronthatja, hogy hamarosan újabb konkurenciája érkezik Fernando Llorente személyében, sőt a Juventus nem titkolt szándéka, hogy még egy csatárt szerződtet a transzfer időszakban.

Eközben pedig a milánóiak egy új támadót keresnek, aki tökéletes gépezetet alkothat Balotellivel, jelentések szerint ugyanis a Milan a 4-3-3-as formációról vissza szeretne térni a trequartista szerepkörrel megvalósuló két csatáros játékhoz.

forrás: Juventuz.blog.hu