Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Higuain sorsa a Liverpooltól függ

A Gazzetta dello Sport úgy gondolja, hogy az nyári igazolási időszak egyik legnagyobb durranásának ígérkező Higuain-transzfer sikeressége egyáltalán nem csak a Juvén múlik. 



A lap szerint a Real Madrid addig senkinek sem hajlandó eladni argentin támadóját, amíg meg nem szerzik az uruguayi Lius Suárezt, ergo a Juventus álmai a Liverpooltól függenek.

Korábban az Arsenallal is hírbe hozott argentinért a Bianconeri tűnik befutónak, bár nap, mint nap homlokegyenest ellentétes pletykák jelennek meg a tárgyalások állásáról. A Juve elöljárói a héten találkoztak a Real képviselőivel, ahol egyelőre nem született megállapodás, de ha hinni lehet a híreszteléseknek, Higuain csak az új edző kinevezését követően kaphat zöld utat Torinóba.

Az edzői posztra leginkább esélyes Carlo Ancelotti azonban csak akkor fogja elengedni a csatárt, ha sikerült elcsábítani Suárezt a szebb napokat is látott Liverpool csapatától. Ez rosszabb esetben hosszú ideig is elhúzódhat, mivel a PSG nem igazán akarja elengedni a bajnoki címet elhódító taktikusát. Kérdés ki tudja-e várni az Öreg Hölgy, mire lezáródik a Higuain saga.

A Real Madrid három fő célt tűzött ki a nyárra, ebben pedig megtalálható Higuain pótlása is, íme a királyiak listája:

1. Meghosszabbítani Cristiano Ronaldo szerződését
2. Leigazolni Gareth Bale-t
3. Higuain pótolni Suárezzel

 forrás: Juventuz.blog.hu