Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Folytatódnak a tárgyalások Ogbonna ügyében

A Gazzetta dello Sport hírei szerint a bianconero bajnokcsapat kedden folytatja a tárgyalásokat a torinói rivális klubbal Angelo Ogbonna leszerződtetése ügyében.


A forrás szerint az Öreg Hölgy az első számú kiválasztott a középső védő értékesítésére, és az ügyre akár már most, a hétvégéig pont kerülhet.
 
A Juventus játékosokat és készpénzt ajánlana a huszonöt éves védőért, és a Toro késznek tűnik egy ilyen ajánlat elfogadására.


A Juventus két opciót dolgozott ki a torinói rivális klub elnökének a meggyőzésére. Az első egy tíz millió eurós ajánlat, amihez kapcsolódik Ciro Immobile játékjogának ötven százalékos tulajdonjoga. A játékos a 2012-2013-as idényt kölcsönben a Genoa együttesénél töltötte, és bár télen a Juventus erőfeszítéseket tett a játékos visszahívására, most nyáron már látszólag nemigen érzik szükségét annak, hogy a fiatalt visszahívják a keretbe.


A második ajánlatban hat millió euró kifizetése szerepel, illetve Ciro Immobile és Paolo De Ceglie fele játékjoga, avagy utóbbi helyett Reto Ziegler teljes játékjoga.

forrás: Juventuz.blog.hu