Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Diamanti leigazolására törekszenek

Antonio Conte nem titkolja azt a tényt, hogy szívesen látná Alessandro Diamantit a Juventus játékosaként, ezért a torinóiak ajánlatot készülnek tenni a bolognai támadóért.


A Bianconeri trénere úgy látja, hogy Diamanti egy olyan játékmester, aki pont beleillik akár a 4-3-3-as, akár a 3-5-2-es formációba is, ezért arról győzködi a vezetést, hogy hozzák Torinóba a 30 éves játékost.
 
A TuttoMercatoWeb értesülései szerint az üzlet keretében a Juventus 4 millió eurót és Frederik Sörensen vagy egy másik fiatal Juve tehetség, mint például Manolo Gabbiadini fél játékjogát ajánlaná fel a bolognai klubnak Diamantiért.


A pratoi születésű játékos 2010-ben, egy rövid angliai kitérő után (West Ham) tért vissza Olaszországba, a Brescia csapatához, onnan pedig 2011-ben igazolt a Bolognaba, itt az elmúlt szezonban harmincnégy meccsen hét gólt ért el. Mindezek mellett a támadó tizenegyszer szerepelt az olasz válogatottban is.


A Juventus már leigazolta Fernando Llorrentét, de további erősítések után kutatnak annak érdekében, hogy a csapat a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt megállja a helyét.

forrás: Juventuz.blog.hu