Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Csütörtökön megegyezés születhet Tévez ügyében

A sportmediaset.it arról számolt be, hogy a csütörtöki nap döntőnek bizonyulhat Carlos Tévez jövője szempontjából, s végre létrejöhet a megegyezés a Juventus és a Manchester City között az argentin támadó átigazolásának ügyében.


Az olasz forrás szerint június 20-án Beppe Marotta az Öreg Hölgy képviseletében Manchesterbe utazik, ahol találkozik majd a City illetékesével, Ferran Sorianóval, s mindent elkövet majd annak érdekében, hogy rövidre zárja a torinói klub évek óta tartó vadászatát egy komoly szintet képviselő támadó után. 
 
A tárgyalásokat nagyban megnehezítette a Milan színre lépése, hiszen a milánói rivális beszállt a Tévez aláírásáért folyó versenyfutásba, s az elmúlt hét során egyeztetéseket tartott a játékos ügynökével, Kia Joorabchiannal. 

Ugyanakkor a Juventus malmára hajtotta a vizet, hogy a Milan csak Robinho eladásával tudná előteremteni a Tévez leigazolásához szükséges anyagi keretet, azonban a legfrissebb hírek szerint a brazil támadót alkalmazni kívánó Santos mind a Milan, mind a játékos anyagi kívánalmait túl magasnak találja. 

Az Öreg Hölgy 10 millió euró körüli összeget szeretne fordítani Tévez játékjogának megszerzésére, amely egyelőre elmarad az angol klub által megjelölt 15 milliótól, azonban a felek várhatóan közös nevezőre juthatnak 12 millió euró magasságában.

A játékos várhatóan 3 évre szóló szerződést írhat alá a Juventusszal, amely 5.5 millió eurós fizetést biztosít majd számára, s ez az összeg tovább növekedhet az esetleges bónuszokkal.

forrás: Juventuz.blog.hu