Recent comments

Friss Hírek

Inter: A Cataniából igazolnának

Marco Branca, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale sportigazgatója a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, hogy a milánóiak érdeklődnek a Catania argentin középpályása, Pablo Barrientos, valamint csatára, Alejandro Gómez iránt.


Az Inter csak a kilencedik helyen végzett a Serie A 2012–2013-as szezonjában, így a klubvezetők a nyáron igyekeznek megerősíteni a keretet. 

Marco Branca sportigazgató nem is tagadta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a nyolcadik helyen zárt Catania két argentin játékosa is a kiszemeltek között van.

„Szeretném leszögezni, hogy kiváló kapcsolatot ápolunk a Cataniával, és ez nagyon fontos. Nem tagadom, Barrientos és Gómez kiváló játékosok, nem mehetünk el szó nélkül a képességeik mellett. Mindkét futballistával tárgyalunk, hamarosan tisztázódik a helyzetük” – nyilatkozta a sportvezető.

A 28 esztendős Barrientos a mögöttünk hagyott szezonban 31 bajnokin öt gólt szerzett, és öt gólpasszt jegyzett, szerződése 2015 nyaráig szól a Cataniánál, míg értékét a mértékadó transfermarkt.de négymillió euróra becsüli.

A 25 éves Gómez nevéhez a 2012–2013-as idényben 36 élvonalbeli mérkőzésen nyolc gól és hét gólpassz fűződik, kontraktusa – honfitársához hasonlóan – 2015 nyaráig köti a szícilíai csapathoz, míg piaci ára 10 millió euró körül mozog.

forrás: NSO