Recent comments

Friss Hírek

Galliani: A Fáraó érinthetetlen!

Szombaton kezdődött a sztori - és valószínűleg egy újabb igen hosszú történet elé nézünk, hiszen a Manchester Citynél nem igazán léteznek anyagi korlátok. 


Most éppen a Milan játékosát, Stephan El Shaarawyt szeretnék megszerezni, azonban nem lesz könnyű dolguk.

Az első hírt követően, amikor 40 millió eurót adtak volna a Fáraó játékjogáért, maga a játékos hívta fel a Milan sportigazgatóját, Adriano Gallianit, hogy ő bizony nem szeretne távozni. Vasárnapra egy újabb ajánlat jött Angliából: Carlos Tevez mellett 25 millió eurót is adna a Manchester City.

A mai Gazzetta dello Sport azonban azzal nyit: bár korábban nagyon szerette volna Tevezt leigazolni a Milan - emlékezzünk csak tavaly januárra, amikor valóban nagyon közel voltak a felek a megállapodáshoz, ám végül Berlusconi megakadályozta Alexandre Pato PSG-be való eligazolását, így viszont nem maradt keret az "Apacsra". 

Adriano Galliani úgy fogalmazott: amennyiben ide szeretne jönni Tevez, el kell fogadnia, hogy jóval kevesebbett kell keresnie,mint eddigi klubjánál. Tevez jelenleg 8.5 millió eurós bért kap a Citynél - ennek maximum a felét tudná biztosítani a Milan, már amennyiben létrejönne a biznisz, mert Galliani El Shaarawy-val kapcsolatban egyértelműen fogalmazott: Érinthetetlen.

Tevezzel kapcsolatban erősen képben van a Juventus is, amely jóval többet tudna biztosítani a játékos számára: évi 6-7 millió eurós fizetéssel csábítaná Torinóba az argentin csatárt. 

Tegnap esti hírek szerint a Milan azonban igazolna csatárt: méghozzá Alessandro Matrit a Juventusból. Valószínűleg erősíti a transzfert, hogy a Milan edzője, Massimiliano Allegri korábban a Cagliarinál már dolgozott Matrival. 

Galliani elzárkózik a transzfer elől - kérdés, lesz-e az az összeg,amire már a Milan sem tud nemet mondani egy 20 éves játékosért...

forrás: azzurri.co.hu