Recent comments

Friss Hírek

De Sciglio: El Shaarawy a Milan egyik szimbóluma

A Milan az idei szezonban két fiatalt is be tudott építeni csapatába: ugyan Stephan El Shaarawy nagyobbat "robbant", hiszen az ősszel szinte minden meccsén gólt szerzett a Fáraó ; azonban a védelem mindkét szélén bevethető Mattia De Sciglio is remek szezonon van túl.



Utóbbi beszélt társa jövőjéről.

A Corriere dello Sportnak adott interjújában De Sciglio elmondta, nem hinné, hogy a Fáraó távozna a Milantól:

" Nyugodtnak látom őt, és remélem, hogy velünk folytatja pályafutását. Továbbra is szeretne hasonlóan jól teljesíteni a Milannál, és ezek nem csak üres szavak. Ugyanígy kell dolgoznia, mint eddig. Nem hiszem, hogy távozni fog, ő az utóbbi évek Milanjának egyik szimbóluma. A vezetőség nagyon óvakodik attól, hogy a piacra dobja őt. Persze, a mai fociban bármi megtörténhet, de ő egy nagyon fontos eleme a csapatunknak." - mondta De Sciglio.


Mai hírek szerint a Fáraóra nem csak a Manchester City, hanem a Napoli is szemet vetett: a déliek akár 30 millió eurót, és Blerim Dzemaili játékjogát is átengednék a Milannak El Shaarawy-ért cserébe. Persze ez nagyban függ attól is, hogy sikerül-e De Laurentiisnek megtartania Cavanit - mindenesetre alaposan meglepődnénk ezen a transzferen.

forrás: azzurri.co.hu