Recent comments

Friss Hírek

Petkovics: Egy győzelem Európát érhet

Hétközi fordulót rendeznek a Serie A-ban: a legnagyobb kérdés már eldőlt ugyan, hiszen a Juventus megvédte bajnoki címét, ám van még pár nyitott kérdés.


Nem dőlt el, ki fog kiesni a Serie B-be, valamint az európai kupaindulók kiléte sem biztos még: ebből a szempontból lesz igen fontos az Inter-Lazio meccs.

Az Inter megérezte a rengeteg sérültet - Stramaccioni csapata erősen visszaesett a tavaszra. Petkovics Laziója viszont ellentétes utat jár be: a hétvégi 6-0-s győzelemmel jelezték a rómaiak, hogy bizony feléledtek a szezon véghajrájára. A fővárosiak edzője szerint nem számít az Inter formája:

" Nem hinném, hogy bármiről is döntene az Inter ellen meccs. Talán az Internek igen,de nekünk nem. Persze egy győzelemmel olyan 80-90%-ra nő az esély, hogy jövőre is európai kupában játszhatunk, de semmi több. Nyugodtan kell pályára lépnünk, nem egy krízisben lévő Intert várok szerda este. Egy nagyszerű Laziót láthattunk vasárnap, amely még mindig építés alatt áll. Hét nap alatt három meccset játszunk, ezért a 4-4-2 egy jó választásnak tűnik, nem fogok változtatni a vasárnapi hadrenden. Nem szabad arra készülnünk, hogy sok helyzetünk lehet az Inter ellen, nagyon kemény meccsre számítok." - mondta el Petkovics.


Az Interben várhatóan szerepet kap a télen éppen a Laziótól érkező Tommasso Rocchi. Erről is kérdezték a rómaiak edzőjét:

" Annak ellenére, hogy keveset játszott, jó viszonyban váltunk el. Többen előtte voltak a rangsorban a Laziónál, de az edzéseken mindig a maximumot nyújtotta. Nem haraggal váltunk el. " - zárta röviden Petkovics.


Az Inter-Lazio meccset a Sportklub 20:45-től élőben közvetíti.

forrás: azzurri.co.hu