Recent comments

Friss Hírek

Milan: Mégsem érkezik játékos Pazzini pótlására?

Az utóbbi napokban olyan híresztelések jelentek meg, melyek szerint a sérült Giampaolo Pazzini pótlására egy támadó érkezhet, azonban a legfrissebb hírek szerint a Milan vezetőségének nem áll szándékában támadót igazolni.

 
Mint ismert, Pazzinit nemrég esett át egy térdműtéten, ezért 4-6 hónap kihagyás vár rá. Tehát a jelenlegi helyzet szerint a Milannak egy középcsatárral, Balotellivel kell nekivágni a 2013/2014-es idénynek.

Pazzini 2012 nyarán érkezett a Milanhoz a városi rivális Intertől, Cassanóért és némi pénzért cserébe és azóta 37 mérkőzésen 16-szor volt eredményes.

Az utóbbi napokban viszont olyan híresztelések jelentek meg, melyek szerint Pazzini pótlására egy támadó érkezhet a nyár folyamán. 

Lehetséges érkezőként felmerült Adem Ljalic, Simone Zaza, Alessio Cerci vagy éppen Alessandro Matri neve is.

A Sky Italia szerint Adriano Gallianinak nem áll szándékában támadót igazolni, inkább a védelem és a középpálya megerősítésére fektetné a hangsúlyt. 

A rossoneri eddig két játékost szerződtetett, a 21 éves támadó-középpályást, Riccardo Saponarát és a 18 éves kolumbiai középhátvédet, Jherson Vergarát.

forrás: acmilan.hu