Recent comments

Friss Hírek

Napoli: A Liverpool szlovák védőjével erősítenének

A hét első napján vált hivatalossá Rafa Benítez nápolyi kinevezése, kis túlzással még azt a tényt sem szoktuk meg, hogy nem Walter Mazzarri a déliek trénere, ám az olasz sajtó máris a spanyol utód igazolási terveivel bombázza a népet.



Az idei mercato során szinte minden Edinson Cavani jövőjétől függ. Minden a matekon múlik, amennyiben De Laurentiis maradásra tudja bírni az uruguayi csillagot, úgy a vártnál jóval szerényebb változások előtt áll a Napoli, azonban, ha távozna El Matador, úgy a délieknél is pörgős lenne az élet a nyári hónapokban.

Cavani esetében a Real Madrid mellett a Manchester City és a Chelsea tűnik a legfőbb kérőnek, utóbbiról a Sky Sport Italia a mai nap folyamán azt szellőztette meg, hogy Roman Abramovics kész 30 millió €-t plusz Fernando Torres játékjogát felajánlani az Azzurrinak a dél-amerikai támadóért cserében. A történetnek akár még valós alapja is lehet, mivel az utóbbi évek mémkirályából, Fernando Torresből épp a Napoli frissen kinevezett szakembere, Rafa Benítez faragott futballistát anno a Liverpoolnál.

Cavani utódjaként a Manchester City tankját, Edin Dzekót is sokat emlegetik, míg a középpályára Ramires, a védelem megerősítésére pedig Martin Skrtel Benítez állítólagos kiszemeltje.

forrás: azzurri.co.hu