Recent comments

Friss Hírek

Marrone: Mindenki nagyon lelkes

A Juventus középpályása, Luca Marrone jókedvűen adott interjút az olasz U21-es válogatott edzőtáborából, és magabiztos azt illetően, hogy bajnokként fognak hazatérni Izraelből.


A 23 éves játékos 31 alkalommal lépett pályára az U21-es csapatban, és nagyon magabiztosan tekint a nyári megmérettetés elé.

"Mindenki nagyon lelkes. Még azok a játékosok is, akik már játszottak a felnőtt válogatottban, vagy nagy meccsekhez vannak szokva. Tisztában vagyunk azzal, hogy jó csapatunk van, keményen dolgozunk, és azzal a céllal megyünk Izraelbe, hogy a legvégéig eljussunk."

Olaszország június 5-én Anglia ellen lép pályára először a tornán, és a fiatal játékos, aki ebben a szezonban szerepelt először a Bajnokok Ligájában, tudja, milyen létfontosságú lehet ez a torna.

"Az első meccs mindig fontos, azért, hogy jelet küldjünk, hogy mindig megpróbálunk 100%-ot nyújtani. Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez a torna fontos lesz a jövőbeli karrierünk szempontjából."
"Jól vagyok. A lábam is rendben" - mondta Marrone, utalva a korábbi combsérülésére.

"Mindenkit biztosíthatok, hogy attól függetlenül a csapat hasznára leszek, hogy hol játszok, de mindenekelőtt szeretném visszafizetni az edző belém vetett bizalmát."

Mielőtt Devis Mangia csapata elindulna Izraelbe, még pénteken megmérkőzik az AC Milan milanellói edzőpályáján az AS Varese utánpótláscsapatával.

forrás: Juventusfc.hu