Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Jovetic a Juventusba akar szerződni

Stevan Jovetic ügynöke ma találkozni fog a Fiorentina vezetőivel, és tudatja a Viola vezetőségével, hogy a játékos a Juventusba szeretne szerződni.



A Gazzetta dello Sport úgy véli, hogy a montenegrói támadó ügynöke, Fali Ramadani ma Milánóban fog találkozni Mario Cognignivel, a firenzeiek elnökével, hogy megkezdjék a 23 éves játékos átigazolásáról szóló tárgyalásokat.

Noha az Arsenal és a Manchester City, sőt, még a Chelsea is érdeklődött a játékos iránt, ő kijelentette, hogy szeretne a Serie A-ban maradni, és Torinóba költözni.

Az újságokban keringő pletykák szerint JoJo már meg is egyezett a Juventusszal a szerződése részleteiről, ami alapján a következő 5 évben évi 4 millió eurót kap.

Ugyanakkor a Bianconeri legutóbbi ajánlatáról szóló hírek eléggé ködösek. A Gazzetta szerint 18 millió euró plusz Luca Marrone fele játékjoga, a La Stampa szerint 18 helyett 15 millió euró (plusz Marrone fele játékjoga), míg a Tuttosport szerint az összeg még alacsonyabb, egészen pontosan 12 millió euró lenne.

A Fiorentina általános igazgatója, Sandro Mencucci tegnap elmondta, hogy Jovetic távozni akar.

forrás: Juventusfc.hu