Recent comments

Friss Hírek

Milan: Jelentős változás várható a támadósorban?

Az AC Milan elsődleges célja a nyáron a védelem és a középpálya megerősítése, de ennek ellenére elképzelhető, hogy a csatársor “második vonala” is átszervezésre kerül.


Az idai bajnokságban az El Shaarawy, Pazzini, Balotelli hármas ugyan több gólt szerzett, mint az Ibra, Robinho, Pato trió a bajnoki cím évében, de a La Gazzetta dello Sport szerint a nyáron a támadósorból többen is búcsút inthetnek Milánónak. 

A legbiztosabb távozó Bojan Krkic, aki ebben a szezonban sem tudott maradandót alkotni az olasz bajnokságban, és a Milan nem fog élni opciós jogával, így a 22 éves játékos visszatér Barcelonába.

Bojanhoz hasonlóan Robinho szolgálatait is megköszönhetik a piros-feketéknél. A brazil játékos ügynöke szerint Robinho szívesen hosszabbítana a Milannal, de a Santos neve szinte minden nap felmerül a 29 esztendős labdarúgóval kapcsolatban. 

A brazil klub Neymar eladásából jelentős bevételre tesz szert, aminek egy részét Robinho leigazolására fordíthatja. Az egyetlen probléma a játékos magas, évi 4 millió eurós fizetése lehet. A Gazzetta szerint a harmadik távozó Kevin-Prince Boateng lehet, aki iránt most az új PSG, az AS Monaco érdeklődik, és vezetőik nem sajnálnának 15 millió eurót fizetni a Milannak a ghánaiért.

A három játékos egyidejű távozás szinte elképzelhetetlen a szurkolók számára, de a legtekintélyesebb olasz napilapnál már tudni vélik, hogy a Milan kikkel pótolná Bojant, Robinhót és Boatenget.

A jobbszélső posztra az Allegri és Galliani által is kedvelt Alessio Cerci (Torino), valamint Josip Ilicic (Palermo) neve merült fel, míg Simone Zaza a hosszú időre kidőlő Pazzinit pótolhatná. Zaza leigazolásának ellentmond a Sky Sport cikke, mely szerint a Milannál nem akarják új igazolással helyettesíteni a sérült csatárt.

forrás: acmilan.hu