Recent comments

Friss Hírek

Della Valle: Balotelli úgy dobta magát, mint Cagnotto

A Fiorentinánál még mindig elég nehezen emésztik meg, hogy az AC Milan vasárnap a hajrában megfordította a Siena elleni bajnokiját, így aztán a firenzeiek hoppon maradtak, és a BL helyett az El-szereplés vár rájuk.


Andrea Della Valle klubelnök a Mario Balotelli által kiharcolt tizenegyesnél a világklasszis műugróval, Tania Cagnottóval vont párhuzamot...

„Kár azért a játékvezetői döntésért – ha minden fizikai kontaktus a tizenhatoson belül büntetőt ér, akkor ki tudja, hány tizenegyest kéne fújni meccsenként... Balotelli úgy dobta el magát, mint Tania Cagnotto" – mondta Della Valle.

„Vasárnap nem láttam a dühtől, keserűség és csalódottság volt bennem. A BL-szereplés megfelelő jutalom lett volna a csapatnak, hisz mi játszottuk a legjobb futballt a szezonban Olaszországban" – tette hozzá.

Az elnök a távozni készülő, az Arsenal által csábított Sztevan Joveticsről elmondta: szinte biztos, hogy távozik a klubtól.

„Nagyon valószínűtlen a maradása, de mindenképpen profin és tisztességesen viselkedett a szezonban. Azt kértem tőle, hogy segítsen vissza minket az európai porondra, és ezt is tette.”

forrás: NSO