Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Joveticről lemondott az Arsenal

Az Arsenal csapata kénytelen B terv után nézni, ugyanis a híresztelések szerint az első számú kiszemeltjük, Stevan Jovetic készen áll Torinóba költözni.


A Fiorentina tehetséges játékosa évek óta az Ágyúsok kívánságlistájának tetején állt, s Arsène Wenger mindezidáig biztos volt benne, hogy sikerül megszerezniük a montenegrói csatárt.
 
A francia szakvezető azonban óriási akadályba ütközött, a 23 éves játékos ugyanis szeretne Olaszországban maradni, és gyermekkori kedvenc csapatába, a Juventusba szerződni.


Egy Joveticcsel közeli kapcsolatban élő forrás nem régiben nyilatkozott a Daily Star Sundaynek:

"Nagyon kevés esély van arra, hogy az Arsenal leigazolja Joveticet. A fiú imád Olaszországban élni és futballozni, ezért szívesebben csatlakozna a Juventushoz.

A legtöbb montenegrói számára a Serie A a világ legfontosabb focibajnoksága, még az angol Premier League-nél is nagyobb presztízzsel bír."

A londoni klub nem az egyetlen angol csapat, amely figyeli a szerződésében 25 millió fontos kivásárlási árral felcímkézett játékost. A Manchester City szintén élénken érdeklődött Jovetic iránt, azonban Manuel Pellegrini kinevezésével egyre kevesebb figyelmet szentelnek a Fiorentina csillagára.


A manchesteri arabok versenyből való kiszállásával tehát az Arsenal nem hiába remélhette Jovetic leigazolását, reményeiket azonban a jelenlegi állás alapján úgy tűnik, a torinói Zebrák fogják porba tiporni.


Az FK Partizan egykori játékosa 2008-ban csatlakozott a Violákhoz, és az elmúlt években 60 olasz bajnokin 26 gólig jutott.


A tehetséges támadó több nagy csapat érdeklődését is felkeltette firenzei tartózkodása alatt. Amennyiben Jovetic végül a Juventusban kötne ki, csatlakozhatna válogatottbeli éktársához, Mirko Vucinichez. A két montenegrói csatár októberben az angol válogatottal fog találkozni a világbajnoki selejtező következő állomásán, és az előzetes jóslatok alapján akár oda is pörkölhetnek Roy Hodgson játékosainak orra alá.


Joveticről lemondva Wenger új célpontok után nézhet: a Manchester Unitedben mostanában kevés lehetőséget kapó Wayne Rooney-t, valamint az Aston Villa játékosa, Christian Bentekét is figyelemmel követi.


Friss: A Gazzetta dello Sport szerint Jovetic ügynöke és Fabio Paratici tegnap le is bonyolítottak egy villámtalálkozót a Wembley-ben. A Juventus és a Fiorentina elöljárói szerdán már asztalhoz is ülhetnek az átigazolás ügyében, és a pletykák szerint az Öreg Hölgy kész felajánlani Alessandro Del Piero 10-es mezét a montenegrói játékosnak.

forrás: Juventus.blog.hu