Recent comments

Friss Hírek

Roma: Hamburgba kerülhet Bojan

Nem igazán vált be Bojan Krkic-nek az olaszországi kaland, a Barcelona akadémiáján nevelkedett fiatal csatár sem a Romában, sem a Milanban nem tudott maradandót alkotni. 


Ennek megfelelően nyáron jó eséllyel távozik Itáliából, új állomáshelye azonban nem nevelőegyesülete, hanem Németország lehet. Ugyanakkor szerződése rendkívül bonyolult.

Bojan 2011 nyarán 12 millióért érkezett a Romához, de szerződése két érdekes passzust is tartalmazott: egyrészt a Farkasok további 28 milliót kellene hogy kifizessenek a játékos teljes játékjogáért, ugyanakkor ha nem tartanak rá igényt, akkor a Barca köteles őt 13 millió €-ért visszavenni. Első szezonját követően ráadásul kölcsönbe a Milanhoz került, ami tovább bonyolítja a helyzetét.

A német középcsapatnak számító Hamburg vezérkara ugyanakkor a hírek szerint Milánóba érkezett, hogy tárgyaljanak a spanyol játékos jövőjéről. Bojan 13 millió euró körüli összegért kerülhet a Hamburg kötelékébe, az azonban, hogy kihez kerülne ez a pénz, nem teljesen tiszta, mivel sok függ attól, hogy a németek kölcsönvennék őt vagy végleges vásárlást terveznek. Ugyanakkor a németeknek nem igazán áll rendelkezésükre 13 millió euró - könnyen lehet azonban, hogy egyik jelenlegi csatáruk, a koreai Heung Min-Son távozik (őt a Dortmund szemelte ki Lewandowski pótlására), az érte kapott pénzből pedig finanszírozni tudnák a helyettesének szánt spanyolt.

Bojan ezidáig mindössze 10 gólt szerzett olasz földön: 7-et a Romában és 3-at a Milanban.

forrás: azzurri.co.hu