Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Storari távozna

A Juventus cserekapusa, Marco Storari Torino elhagyásán gondolkodik több játéklehetőség reményében.


A 36 éves kapus 2010 júniusában csatlakozott az Öreg Hölgyhöz 4,5 millió euróért cserébe, hogy pótolja az akkor sérülésekkel gyakran küszködő Gianluigi Buffont.
 
Mivel a Superman a csapat sikereivel együtt klasszis formájához is visszatalált az elmúlt időszakban, Storarinak kevés lehetőség jutott zebramezben - leginkább csak az Olasz Kupában kaphatott szerepet Antonio Contétól. A veterán kapus eddig mindig elégedettségéről adott számot nyilatkozataiban, de a Tuttosport információi szerint most betelt nála a pohár, és szeretne Genovába költözni több játékidő reményében.

A kapus állítólag már asztalhoz is ült a Sampdoria vezetőivel, ahol megtárgyalták az esetleges átigazolás személyes feltételeit.

Amennyiben Storari távozna, a Bianconeri valószínűleg nem keresne helyettest a kispadra, hanem a csapatnál tartaná a jelenleg kölcsönben levő fiatal Nicola Lealit, akit ebben a szezonban a Serie B legjobb kapusának választottak.

Marco Storari az elmúlt két évben mindössze 14 mérkőzésen játszhatott rabruhában, míg az első szezonjában 29-szer kapott lehetőséget Buffon hátsérülését követően.

forrás: Juventuz.blog.hu