Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: Vasárnap este végre le tudunk ülni tárgyalni

Csütörtök este együtt vacsorázott Adriano Galliani és Massimiliano Allegri, de az előzetes hírekkel ellentétben még nem lehet tudni, hogy jövőre ki irányítja majd az AC Milan csapatát.


Az egyre hosszadalmasabb ügy lezárásának új időpontja, vasárnap este.
Továbbra is bizonytalan a Milannál Allegri sorsa, és bár a borzalmas rajt után a piros-feketék megszerezték a bajnokságban a Bajnokok Ligája selejtezőt érő harmadik helyet, a hírek szerint Berlusconi inkább más edzővel képzelné el a csapat jövőjét. A végső megbeszélést eredetileg hétfőre tervezték, amit Berlusconi egyéb elfoglaltsága miatt csütörtökre halasztottak. A tegnapi találkozón azonban csak Allegri és Galliani vett részt, és a vacsora inkább egy baráti összejövetelre hasonlított, mintsem egy sorsdöntő megbeszélésre.

Az ügyben végre megszólalt maga a döntéshozó, Silvio Berlusconi is, és ha hinni lehet a dörzsölt üzletembernek, akkor legkésőbb hétfőn lezárul a Milan házi gyártású szappanoperája.

“Úgy gondolom, hogy vasárnap este végre le tudunk ülni tárgyalni,” – mondta tegnap este Olaszország egykori miniszterelnöke. “Biztos vagyok benne, hogy mindent meg tudunk oldani, ha jó irányba változtatunk a hozzáállásunkon, és a Milan érdekeit tartjuk szem előtt.”

forrás: acmilan.hu