Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Giovinco nem tér vissza a Parma csapatához

A Parma vezetője legutóbbi nyilatkozatában cáfolta annak a lehetőségét, hogy csapata újra leigazolja Sebastian Giovincot az olasz bajnoktól.


Visszatérése előtt Atom Anti két szezont játszott le az Ennio Tardini gyepén, majd Antonio Conte kifejezett kérésére a Juventus vezetősége nem kis összegért visszavásárolta a Parma csapatától a támadó játékjogának a Parma által birtokolt felét. 

Azonban a támadó jövője jelenleg rendkívül kérdéses, mivel korántsem nyújtotta azt a teljesítményt a csapatban, amelyre a szurkolók, és talán maga a vezetőedző is számított.

Ugyan az ügynöke szerint Sebastian Giovinco minden bizonnyal Torinóban marad, a játékos neve felmerült olyan csapatokkal kapcsolatban, mint a Genoa, a Fiorentina, a Sampdoria vagy éppen egykori sikereinek helyszíne, a Parma.

„Azt gondolom, hogy nehéz a Juventus mezét viselni” - mondta a Parma sportigazgatója, Pietro Leonardi a Tele Ducato munkatársainak. „Mindazonáltal a visszatérés hozzánk nem lehetséges.”

„A bianconero csapatnál fog maradni, mivel Antonio Conte edző rendkívül bízik a játékos képességeiben. Valamint a formát tekintve a Juventus legjobb játékosainak egyike volt. Számos klub szívesen venné, ha keretében tudhatná a támadót, de a Juventusnál fog maradni” - mondta ki a verdiktet a minden bizonnyal kevés Juventus meccset végignéző pármai vezető.

A legutóbbi szezonban a huszonhat éves játékos hét gólt szerzett csapatának harmincegy bajnoki alatt, ezzel pedig a játéklehetőséget kapó csatárok közül mindenki, de még egy középpályás, Arturo Vidal is megelőzte a góllövőlistán a pár éve még óriási tehetségnek tekintett támadót.

forrás: Juventuz.blog.hu