Recent comments

Friss Hírek

Roma: Ultimátum Allegrinek

48 órás ultimátumot kapott Massimiliano Allegri: kissé meglepően nem a Milantól, hanem a Romától.


A fővárosiak szeretnének végre választ kapni az edzőtől, hogy hozzájuk kötelezi el magát, vagy sem ; csak hogy a határidőt követően jelenése van Allegrinek a Milan elnökénél, Silvio Berlusconinál...

Az olasz lapok már tudni vélik: 3,5 millió eurós évi fizetést kínál Allegrinek a Roma, 2+1 éves szerződés keretein belül. Ez egyébként több, mint amennyit most a Milannál kap a livornói illetőségű mester. 

A fővárosi klub azonban gyorsan le szeretné tudni a dolgot: 48 órán belül választ kell adnia Allegrinek az ajánlatra, különben más edző után néznek. A bökkenő ott lehet a dologban, hogy a hétfőre betervezett, Allegri-Berlusconi találkozó, amelyet kulcsfontosságúnak tartanak az ügy kimenetelét illetően, Berlusconi politikai elfoglaltsága miatt csütörtökre csúszott: ez pedig viszont már az ultimátum lejárati ideje után lenne.

Allegri tehát úgy tűnik, sarokba szorult: nehezen elképzelhető, hogy lenne maradása a Milannál, viszont ha nyáron ismét szeretne dolgozni, akkor el kell fogadnia a Roma ajánlatát, miközben Berlusconival erről nem is beszél.

A történetnek hamarosan vége...

forrás: azzurri.co.hu