Recent comments

Friss Hírek

Milan: Jorginho jövőre csatlakozik

A Tuttosport szerint az AC Milan mindenben megállapodott a Hellas Veronával, és leigazolta a 21 esztendős középpályást, Jorginhót.


Az átigazolás részletei egyelőre nem ismertek, így azt sem lehet tudni, hogy mennyit fizet majd a Milan a fiatal tehetségért, aki fejlődése érdekében valószínűleg még egy évet Veronában tölt, és csak utána csatlakozik a piros-feketékhez. Jorginho alapembernek számít a Serie B második helyén végzett csapatban, és teljesítményével számos nagy klub érdeklődését felkeltette.

Szintén a piros-feketékhez kapcsolódó hír, hogy egy különös záradéknak köszönhetően a Milan vezetői megpróbálhatják megszerezni a Barcelona egyik legtehetségesebb játékosát,  Thiago Alcantarát.

Thiago szerződésében egy szokatlan záradék található, amely szerint ha a 22 éves játékos nem lép pályára a szezon mérkőzéseinek legalább 60%-án, akkor a kivásárlási ára idén nyáron átmenetileg 90 millió euróról 18 millió euróra csökken. A középpályás iránt azonban a Manchester United, a Manchester City és a Bayern München is érdeklődik.

forrás: NSO