Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Két játékos és némi készpénz Joveticért

A Gazzetta dello Sport ma reggeli számában tudni véli, hogy a Bianconeri két futballistát és némi készpénzt ajánl a Fiorentina együttesének Stevan Jovetic játékjogáért cserébe.


A Montenegrói támadó az elmúlt hetekben napi szinten forgott közszájízen a Juventussal kapcsolatos átigazolási hírekben, tegnapi információk pedig a klub Alessandro Del Piero 10-s mezét is a csábítás erejeként használná.

A Milánói illetőségű napilap szerint a BL-döntő helyszínén megejtett találkozó sikeresen zárult a Bianconeri vezetői és Jovetic ügynöke között.

Az egyetlen sarkallatos kérdés azonban, amely meggátolhatja az ügylet létrejöttét, az összeg, melyet Antonio Conte vezette olasz rekordbajnok szán a támadó szolgálataiért cserébe.

Az összeg nem kevesebb mint 18 millió euró plusz Mauricio Isla, aki ugyan nagy reményekkel érkezett Torinóba tavaly nyáron, de sérüléséből nem tud megfelelően felépülni, s nem sikerült kiharcolnia még a 13-ik mezőnyjátékos szerepét sem.

A chilei szélső mellett a Sebastian Giovinco, Alessandro Matri, Fabio Quagliarella, Luca Marrone kvartettből egy játékos még biztosan az üzlet részét képezi.

A hírek egyre komolyabbnak tűnnek, így nem kell csodálkozni ha a Montenegrói csodagyerek nyáron már fekete-fehérben pompázik.

forrás: Juventusfc.hu