Recent comments

Friss Hírek

Milan: Civelli érkezhet, Poli mégsem jön?

Andrea Poli mégsem érkezik a nyáron, ha Massimiliano Allegri elhagyja a piros-feketéket, míg Renato Civelli akár már jövő héten aláírhat a Milanhoz.

 
Riccardo Saponara és Bryan Cristante személyében két fiatal tehetséggel bővült a Milan kerete, de az olaszországi hírek szerint Andrea Polival is sikerült megállapodnia a piros-feketéknek. 

A milannews.it internetes pontrál tegnapi cikke szerint azonban Poli sorsa nagyban függ Allegri jövőjétől, és távozása esetén a Milan valószínűleg elállna a 23 esztendős középpályás leigazolásától. Ezt támasztja alá, hogy a Sampdoria vezetőivel erre a hétre tervezett megbeszélést átkerült jövő hétre, amikorra vélhetően eldől Allegri sorsa is.

Korábban a Sky Sport arról számolt be, hogy a Milan érdeklődik Renato Civelli iránt, amit most a játékos ügynöke, Jean Cristophe Cano  megerősített.

“A Milan érdeklődik ügyfelem iránt, és már kapcsolatban állunk az olasz klubbal. Renato nagyon boldog, hogy lehetősége nyílt a Milanba igazolni. Ez egy nagyszerű lehetésőg a számára. Még beszélnünk kell a Milannal a szerződés időtartamáról, amire jövő héten kerül majd sor.”

forrás: acmilan.hu