Recent comments

Friss Hírek

Conte: 2-3 jó igazolás nem elég

Antonio Conte véleménye szerint az olyan nagyszerű játékosok, mint Gonzalo Higuain, Zlatan Ibrahimovic és Luis Suarez nem garantálják, hogy a Juventus megnyerné a Bajnokok Ligáját a következő szezonban.


A Serie A bajnokát a Bayern München búcsúztatta a BL negyeddöntőjében és sokak szerint csupán egy klasszis csatárra lenne szüksége a Bianconerinek a jobb eredmény eléréséhez.

Azonban Conte szerint a Juventusnak más opciókat is figyelembe kell vennie, hogy felzárkózhasson Európa nagyobb klubjaihoz.
 
"Egyszerűen nevetek, amikor azt hallom, hogy az emberek szerint a Juventus megnyerhetné a Bajnokok Ligáját kettő vagy három jó igazolással. Az igazság azonban más. Jelenleg még egy kisebb szakadék van köztünk és az európai top klubok között." - idézte Conte szavait a La Gazzetta dello Sport.
 
"Ibrahimovic, Suarez vagy Higuain? Egyszerűen senki sem tudna nemet mondani ilyen nagyszerű játékosokra, tehát ha rajtam múlna, mindhármukat leigazolnám. Habár hozzátenném, hogy ez önmagában nem lenne elég a Bajnokok Ligája elhódításához."
 
"A Bayern München modelljét kell követnünk. Az igazolások olyan dolgok, amelyeket Agnelli elnök úrral és Giuseppe Marottával fogok megvitatni. Minden területen fejlődnünk kell."
 
"Azonban tiszteletet kell mutatnunk a keret jelenlegi játékosai felé, ezt nem szabad elfelejtenünk."
 
forrás: Juventusfc.hu