Recent comments

Friss Hírek

BL: A Juve a második-harmadik határán, a Napoli a negyedik kalapban

Kemény csoportbeosztásra számíthatnak az olasz együttesek a jövő évi Bajnokok Ligája főtábláján, ugyanis a már biztosan a csoportkörben kezdő olasz bajnok Juventus és az ezüstérmes Napoli jelenleg a második (Juve) illetve a negyedik (Napoli) kalapban helyezkedik el.

 
A Napoli helyzete biztosan nem fog javulni, így a délieket a negyedik kalapból húzzák a sorsoláskor, míg a Juventus nagy valószínűséggel lecsúszik majd a harmadik kalapba. Ugyanis ha a selejtezőkörök során a Milan, az Arsenal, a Schalke és a Lyon is bejut a csoportkörbe, akkor a Bianconeri egy kalappal lejjebb kerül, ráadásul még a Valencia is megnehezítheti a torinóiak sorsát, amennyiben elcsípnék a spanyol pontvadászat végén a BL-selejtezőt érő negyedik helyet.

Az előbb említett együttesek mindegyike magasabb UEFA együtthatóval rendelkezik, mint a Juve.


A Milant sikeres selejtezőkör esetén a második kalapból húznák, míg az egyetlen olasz csapat, amely az első kalapban szerepelhetett volna, az az Inter lett volna, ám a Nerazzurri enyhén szólva is pocsék idényt zárt, így a milánói gárda jövőre nem lép ki a nemzetközi kupaporondra. 

- A Napoli és a Milan kalapbeosztása már biztos, a Juventusé még kérdéses. -


forrás: azzurri.co.hu