Recent comments

Friss Hírek

Udinese: Murielt nem érdekli a Juve

Az Udinese csatárát szóba hozták a bajnoki címvédővel, de ő ragaszkodik ahhoz, hogy boldog a Friuliban. 


Luis Muriel legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, hogy maradni szeretne az Udinesénél annak ellenére, hogy Olaszország legnagyobb klubjai versengenek érte. A Juventus és a Milan már azelőtt nyomon követte a kolumbiai fejlődését, mielőtt egy remek szezont zárt volna a fekete-fehéreknél.

Muriel a La Gazetta dello Sportnak nyilatkozott: „Fejlődni, és javulni szeretnék. Még jó pár évig Udinében kívánok maradni. Sokat tanultam Francesco Guidolin mestertől, aki sokat segített a nehéz pillanatokban. 10 gól volt a cél, 11-et sikerült szereznem, tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon kielégítő. Sikerült elérni két fontos célt, a másik az volt, hogy az Európa Ligába segítsem az Udinesét, s ezt is sikerült teljesíteni. Totóval [ Di Natale beceneve] remekül megértettük egymást, sokat tanított nekem, és a pályán rengeteg dologra felhívta a figyelmemet.”

Muriel 11 gólt szerzett a Serie A legutóbbi idényében, és 3 asszisztált is kiosztott a 22 mérkőzésén, de mindössze 15 találkozón tudott kezdeni amiatt, hogy sérülések hátráltatták a szezon nagy részében.

forrás: Juventusfc.hu