Recent comments

Friss Hírek

Zamparini: Ha valaki szeretné Ilicicet, előbb keressen meg

Mint ismert, néhány héttel ezelőtt elbúcsúzott az elsőosztály küzdelmeitől a Palermo, amire talán senki nem számított a szezont megelőzően. 


A Serie B-be pottyant gárda így jó eséllyel képtelen lesz megtartani legnagyobb neveit a nyáron. A két legfelkapottabb játékosuk Dybala és Ilicic lehetnek, akik így bőven áron alul válthatnak klubot - de nem Zamparini elnök úr szerint.

A világelső edzőfaló elnök első körben támogatásáról biztosította csapata vezetőedzőjét - ha tippelni kéne a jövő szezon első edzőváltására, jelenleg a 4. forduló utánra tennénk a pénzünket. Ezt követően pedig elsősorban Josip Ilicic helyzetéről beszélt, aki iránt a Roma, a Napoli és a Juventus is érdeklődik. Egyes hírek szerint akár már 5 millióért megszerezhető lenne a középpályás, de Zamparini ezt kategorikusan elutasította.

"Az edzőnk a Serie B-ben is Sannino lesz, nincs okunk mást keresni. A Genoa? Érdeklődtek iránta, de én nem szeretném hogy elmenjen, elégedett vagyok az edzővel. nincsenek képben másik szakemberek, mert megerősítettük Sanninot a következő szezonra is.

Ilicic? Ha valaki szeretné megszerezni, például a Roma vagy a Napoli, akkor elsőként kopogtassanak az ajtómon. 

Sokan úgy gondolják, hogy miután a Palermo kiesett a másodosztályba, majd elajándékozgatjuk a játékosainkat, de biztosíthatok mindenkit, hogy nem így lesz. Ha valaki tőlünk szeretne vásárolni, annak ki kell fizetnie az érintett játékos árát, ha nem, akkor a legjobbjaink velünk maradnak majd a B-ben is és mi leszünk a legboldogabbak."

forrás: azzurri.co.hu