Recent comments

Friss Hírek

Milan: Forr a levegő Allegri körül!

Tegnap két órán át értekezett egymással Adriano Galliani és Massimiliano Allegri a Milan központjában. 



A megbeszéléseken elhangzottakról egyelőre nincsenek biztos információk, de az olasz sajtó már a Milan új edzőjét keresi.

A délelőtti megbeszélések után Allegri szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy egy finom kávét ittak meg Gallianival, de a találkozó biztosan jóval többről szólt egy baráti csevegésnél. 

Az olasz hírportálok egymás után álltak elő újabb és újabb lehetőségekkel, és a tekintélyes La Gazzetta dello Sport szerint Silvio Berlusconi továbbra is Clarence Seedorfot szeretné a Milan kispadján látni, míg Adriano Gallinai inkább Marco van Basten, Gennaro Gattuso, vagy a Sacchi által ajánlott Devis Mangia mellett tenné le a voksát. A kialakult helyzetben egyetlen dolog látszik biztosnak, mégpedig az, hogy ha Allegri távozik a Milantól, akkor az AS Roma csapatát veszi át.

A Milant három éve irányító tréner iránt már egy ideje érdeklődik az edzőproblémákkal küzdő fővárosi klub, akik 2016-ig szóló szerződéssel és évi 2,5 millió euró fizetéssel próbálják Rómába csábítani Allegri mestert. Még egy fordulat az ügyben, hogy a Allegri állítólag vinné magával  Mauro Tassottit, és a helyét egy másik védőlegenda, Paolo Maldini vehetne át a Milan kispadján, így jövőre összeállhatna a Seedorf-Maldini duó.

A Gazetta legfrissebb híre szerint Galliani mégsem szeretne új edzőt, és meg akarja győzni Berlusconit, hogy Allegri maradjon a csapat élén. A piros-feketék alelnöke pár nap türelmi időt kért a trénertől, így akár az is elképzelhető, hogy nem lesz változás a szakmai stábban.

forrás: acmilan.hu