Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Még nem beszéltem senkivel

Az elmúlt hetek egyik slágertémája a Walter Mazzarri-kérdés az olasz sajtóban, a maradása vagy távozása körüli huzavona vélhetően még jó pár hétig, akár hónapig beszédtémát szolgáltat majd Itáliában. 


A tapasztalt mestert számos topcsapattal hozták már szóba, így a Roma, a Milan és az Inter padjára is leültette már őt képzeletben a sajtó. Mazzarri azonban elmondta: továbbra sem beszélt senkivel.

"Már a szezon előtt megmondtam, hogy csak a 38. forduló után fogok dönteni a jövőmről. És így is lesz. Az utolsó meccs után mindent el fogok mondani és mindent meg fogok magyarázni. De higgyék el: még mindig nem tudom biztosan, hogy abbahagyom-e egy időre, vagy még folytatom. Egyelőre nem beszéltem senkivel sem itt, sem más klubok képviselőivel. Most azt kérem, hogy ez tartsák tiszteletben. Egy edzőnek a kispadon jogában áll időt kérni." - nyilatkozta Mazzarri.

"Most még csak arra koncentrálok, hogy holnap is három pontot szerezzünk, ezzel ugyanis a miénk lenne a Napoli történelmében a legtöbb pontot szerző csapat."

"Negyedik évemet töltöm Nápolyban. Ha a megszerzett serlegek szerint értékeljük ezt az időszakot, talán nem tűnik túl sikeresnek, de valójában egy nagyon erős csapatot építettünk fel, amire lehet építeni a jövőben is. Harcoltunk a csúcsért idén és két éve is, a Scudetto egy hatalmas eredmény lenne. A Juventus megérdemelten nyerte meg az idei bajnokságot, de alkalmanként azért megszorongattuk őket, nem volt mindig egyértelmű az előnyük."

Mazzarri a pénzügyi fair play-ről is kifejtette véleményét, majd arról beszélt, hogy sokak szerint nem véletlenül tárgyalt mostanában ügyvéd ismerőseivel - a klubváltását próbálta megkönnyíteni. Végül pedig a hamarosan meghozandó döntése anyagi háttereiről kérdezték.

"Ha valóban bevezetésre kerül és valóban tisztelnie kell majd mindenkinek, akkor remek döntés lesz, több egy egyszerű győzelemnél."

"Beszéltem jogászokkal, mivel vannak jogász ismerőseim. 33 évet töltöttem el a futball világában, azt gondolom, ennyi idő után teljesen természetes, hogy valakinek vannak jogász ismerősei is, akikkel beszél."

"A döntésemhez a nullánál is kevesebb köze lesz a dolog anyagi vonzatának."

A Napoli a Roma elleni rangadóval zárja a szezont, de már biztosan a 2. helyen végeztek.

forrás: azzurri.co.hu